Geavanceerd zoeken

Carimali BlueDot 26 Plus

29.04.2021

Nieuwe volautomatische koffiemachine als aanvulling op Carimali BlueDot 26

Carimali BlueDot 26 Plus op kantoorBeeldbron: Carimali

De Italiaanse fabrikant van koffiemachines Carimali heeft eind april 2021 zijn nieuwste volautomatische koffiemachine gepresenteerd. De Carimali BlueDot 26 Plus is een aanvulling op de Carimali BlueDot 26, die al sinds begin dit jaar op de markt is. Beide modellen zijn verkrijgbaar met 1 of 2 koffiebonen, verse melk of instant producten. Het grootste verschil is het scherm, dat met 7,0 inch bijna 7 cm groter is dan 4,3 inch.

Met een aanbevolen dagelijkse productie van ongeveer 75 kopjes is hij geschikt voor kleine teams en receptieruimten met weinig klantenverkeer. Hij kan worden bediend via het 7-inch touchscreen display of touchfree met uw eigen smartphone. De machine kan worden gecombineerd met verschillende soorten koelkasten, een kopjesverwarmer met verwarmde plateaus en twee praktische onderkasten om de ruimte voor de koffiemachine te optimaliseren. Hij kan worden aangesloten via een watertank of rechtstreeks op de waterleiding. Een adviesprijs is nog niet gegeven, maar zal waarschijnlijk rond de 5.000 euro liggen.

autoren
Harald Mohring

Redacteur

Na een technische opleiding in 2005 ging hij naar een reparatiecentrum voor elektrische apparaten. Met veel koffie werd menig koffiemachine gedemonteerd en geanalyseerd. Sindsdien deelt hij zijn kennis online. Een echte koffiejunkie.