Geavanceerd zoeken

De barista als superheld

29.04.2021

Nieuwe strip "Time Express" door Victoria Arduino

Time Express - Terug naar de toekomst van koffie
Omslag van de stripBeeldbron: Victoria Arduino

De fabrikant van koffiezetapparaten Victoria Arduino, onderdeel van de Simonelli Group, heeft een nieuwe strip uitgebracht. Centraal staat de uitvinder Albert, die door de tijd reist van het jaar 1901 naar barista kampioenschappen. De teksten zijn in het Engels geschreven en de ondertitel is waarschijnlijk ontleend aan de film "Back to the Future" uit 1985 met de beroemdste hedendaagse tijdreizigers Marty McFly en Dr. Emmett L. "Doc" Brown.

Het aantrekkelijk getekende maar enigszins vlakke verhaal "Time Express - Terug naar de toekomst van koffie" beslaat ongeveer 20 pagina's. Verantwoordelijk voor de tekeningen is de Italiaanse tekenaar Giuseppe Camuncoli, die ook werkte aan de Marvel Comics "The Amazing Spider-Man" en "The Superior Spider-Man". Geïnteresseerden kunnen het stripverhaal gratis als PDF downloaden na het verstrekken van hun contactgegevens bij Victoria Arduino.

autoren
Harald Mohring

Redacteur

Na een technische opleiding in 2005 ging hij naar een reparatiecentrum voor elektrische apparaten. Met veel koffie werd menig koffiemachine gedemonteerd en geanalyseerd. Sindsdien deelt hij zijn kennis online. Een echte koffiejunkie.