Geavanceerd zoeken

Jura E6 en ENA 8 in nieuwe kleuren

20.05.2020

Presentatie tijdens de roadshow HEPT vanwege het coronavirus is niet van toepassing.

JURA ENA 8 Full Metropolitan Black, E6 Piano Black, E6 Platinum en E6 Piano White (van links naar rechts)Beeldbron: Jura

De nieuwe producten van Jura hadden samen met die van Kärcher, Liebherr, Miele en Remington / Russell Hobbs op de 17e HighEventProductTour, HEPT, gepresenteerd moeten worden. Aangezien dit niet langer het geval is vanwege het coronavirus, zullen potentiële geïnteresseerden contact moeten opnemen met een gespecialiseerde handelaar van hun vertrouwen om de volautomatische koffiemachines te zien leven.

Het maalmechanisme van de Jura E6 is verbeterd, wat volgens de fabrikant 12% meer aroma oplevert. De nieuwe kleuren Platinum, Piano White en Piano Black zijn ook toegevoegd. De Jura ENA 8 serie is aangevuld met de kleur Full Metropolitan Black.

De Jura E6 en de ENA 8 zijn nu verkrijgbaar in de winkels. De aanbevolen verkoopprijs voor de platina, Piano White en Piano Black versies van de E6 is 929,00 euro, en 849,00 euro voor de ENA 8 Full Metropolitan Black.

autoren
Harald Mohring

Redacteur

Na een technische opleiding in 2005 ging hij naar een reparatiecentrum voor elektrische apparaten. Met veel koffie werd menig koffiemachine gedemonteerd en geanalyseerd. Sindsdien deelt hij zijn kennis online. Een echte koffiejunkie.